Şahinbey Belediyesi Yeni Parklar Yapıyor

Yeşil alan sıkıntısı yaşanan Şahinbey ilçesinde son üç yılda 192 yeni park yaptıklarını ve 127...

Yeşil alan sıkıntısı yaşanan Şahinbey ilçesinde son üç yılda 192 yeni park yaptıklarını ve 127 parkı sil baştan yenilediklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeşil alan noktasında önemli çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Karataş Uzay Çatılı Pazar alanı yanında yapımına başlanan park alanında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, "Şahinbey’deki yeşil alan sıkıntısını rahatlatmak için 192 adet yeni park yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk ve büyük bir kısmına Şahinbey doğumlu şehitlerimizin ismini verdik. Bunun yanı sıra 127 adet parkımızı yeniledik. Toplamda 300’ün üzerinde parkımız yeni yapılmış ve yenilenmiş oldu. Bunun yanı sıra şu an bulunduğumuz alan başta olmak üzere 7 adet yeni parkımızın da ihalesini yaptık, inşaatlarına başlıyoruz. Yeşil alan çalışmalarımız büyük bir hızla devam edecek. Güneykent'te bulunan 180 bin metrekare alan üzerinde şu anda yeni ve çok büyük bir şelaleli park inşaatımız devam ediyor, yılbaşında tamamlamayı hedefliyoruz. En büyük park projelerimizden, Türkiye’nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyacak olan Yeşilvadi’deki parkımızın da 11 Eylül’de ihalesini yaparak inşaatını başlatacağız. Hedefimiz gelecek yıl yaz gelmeden bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmak. Çünkü bölgemiz sıcak ve maalesef Şahinbey bölgemiz yeşil alan noktasında arzu edilen noktada değil. Bütün gücümüzle enerjimizle yeni yeşil alanlar yapmak ve vatandaşlarımızı rahatlatmak adına, bu çalışmalarımızı hızla devam ettiriyoruz ve ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: