Şahinbey Belediyesi Yuvada Kalan Çocukları Futbol Ve Masa Tenisinde Yetiştirecek

Şahinbey Çocuk Yuvası’nı ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yuvada kalan çocuklarla tek tek...

Şahinbey Çocuk Yuvası’nı ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yuvada kalan çocuklarla tek tek ilgilenerek, öğle yemeğini birlikte yedi.

Şahinbey Çocuk yuvasında kalan 42 çocuğu Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü alt yapısına alarak, futbol ve masa tenisi sporlarında yetiştirileceği proje kapsamında yuvayı ziyaret eden Başkan Tahmazoğlu, halı sahada kaleye penaltı çekti. Çocuklarla masa tenisi oynadı.

7-15 yaş arası Şahinbey Çocuk Yuvası’nda kalan 42 çocuğun Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü alt yapısına kayıt yapıldığını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, spor okuluna kayıtları yapılan bu çocukların futbol ve masa tenisi sporlarında eğitileceğini söyledi. Hocalar eşliğinde antrenmanların başladığını kaydeden Başkan Tahmazoğlu, ”Çocuklarımıza tenis masası, futbol topu ve kulübümüzün formasını hediye ettik. Alt yapıda eğitim alacak olan bu çocuklarımızı yetiştireceğiz. Spor konusunda kabiliyetli olanları bir üst gruba almak suretiyle daha ileriye taşıyarak yıldız sporcular çıkarmak istiyoruz. İzlediğim antrenmanda içlerinde kabiliyetli çocuklarımızın olduğunu gördük. İnanıyorum ki burada yıldız sporcular çıkartacağız. Bu projemizin hayırlı olmasını diliyorum. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanımız Mehmet Demirbaş’ı ve hocalarımızı kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Gaziantep İl Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, Şahinbey Belediyesi tarafından başlatılan bu projeyle çocukların yaş gruplarına uygun bir alana çekilmiş olduğunu ifade etti. Korkmaz, “Müdürlük olarak böyle bir çalışmayı nasıl yaparız diye düşünürken, Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu çocuklarımız için çok önemli olan bu projeyi hayata geçirdi. Kendisine, Şahinbey Spor Kulübümüze ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu projemizin özelliği sürekli olmasıdır. İnanıyorum ki çocuklarımız için çok faydalı olacaktır” dedi.

Futbol okulunda eğitim almaya başlayan çocuklarda mutluluklarını dile getirerek, Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: