Şahinbey Belediyesi'nden Gıda Denetimi

Şahinbey Belediyesi'nce iş yerlerine yönelik denetimde son kullanma tarihi geçmiş 990 ürün imha edildi.

Şahinbey Belediyesi'nce iş yerlerine yönelik denetimde son kullanma tarihi geçmiş 990 ürün imha edildi.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, zabıta ekiplerince Saçaklı, Vatan, Ocaklar, Serinevler, Beybahçe, Barış ve Düztepe mahallelerinde 83 iş yerlerinde yapılan denetimlerde 12 iş yerinde son kullanma tarihi geçmiş 990 ürünbulundu.

El konulan ve Şehreküstü Zabıta Karakolu'na getirilen ürünler daha sonra tutanak karşılığında imha edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekiplerinin vatandaşın huzur ve sağlığı için tüm iş yerlerine yönelik denetim ve kontrollerini aralıksız sürdürdüğünü belirtti.

Reklam
Reklam

Zabıta ekiplerinin ilçe genelinde gıda üretim ve satışı yapan iş yerlerinin denetimlerine ağırlık verdiğini aktaran Tahmazoğlu, sağlıksız ürünlerle mücadelenin tek taraflı önlenemeyeceğini, vatandaşların da bu konuda bilinçlenmesi gerektiğini kaydetti.

Muhabir: Gaziantep

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: