Şahinbey Belediyesi'nden Öğrencilere Temizlik Seti

Şahinbey Belediyesi tarafından çevre bilinci oluşturmak amacıyla başlatılan Temiz Çevre Sürdürülebilir Yaşam Projesi kapsamında ilçe...

Şahinbey Belediyesi tarafından çevre bilinci oluşturmak amacıyla başlatılan Temiz Çevre Sürdürülebilir Yaşam Projesi kapsamında ilçe genelindeki 168 bin öğrenciye temizlik seti dağıtımı devam ediyor.

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Gaziantep Lisesi’nde düzenlenen programda, bin 930 öğrenciye temizlik seti dağıtımı yapıldı. Düzenlenen dağıtım törenine İl Çevre Müdürü Ergün Özuslu, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Bulduk, Çevre Müdür Yardımcısı Sinan Tütüncüler, Okul Müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Finans desteği İpekyolu Kalkınma Ajansı ve Şahinbey belediyesi tarafından sağlanan Temiz Çevre Sürdürülebilir Yaşam Projesi kapsamında tüm okulların ziyaret edildiğini kaydeden Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Bulduk, "Proje kapsamında okullara sıvı sabun, çöp kovası, çöp poşeti ve geri dönüşüm konteynerlerini yerleştireceğiz. Ayrıca 168 bin öğrencimize içinde diş macunu, diş fırçası, ıslak mendil, kağıt mendil, sabun, defter, kalem, proje bilgi kartları ve broşür olan temizlik seti hediye ediyoruz. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, eğitime büyük önem vermektedir. Başkanımız bu kapsamda ihtiyaç duyulan tüm okullarımızın fiziki bakımları yanı sıra okul bahçelerine halı sahalar yaparak öğrencilerimizin hizmetine sunmaktadır. Belediye olarak her alana da olduğu gibi eğitim alanında da destekler sağlamış bulunmaktayız" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: