Şahinbey Belediyesi'nden Tamirci Esnafına Müjde

Karataş Oto Makine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılan Şahinbey Belediye...

Karataş Oto Makine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehir içinde kalan tamirciler için yeni yapılacak olan Karataş Sanayi Sitesi'nin yakın zamanda temelini atarak, kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.

Esnafın sorun ve sıkıntılarının farkında olduklarını ve bunların bir kısmına çözüm üretildiğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir probleme büyük demedik. Çözüme kavuşturmak için yapılması gereken neyse yapılacak dedik. İki buçuk yılda belediyemizin borcunu bitirdik. Dört noktada Türkiye’ye örnek gösterilen bir kentsel dönüşüm çalışması yapıyoruz. Belediyemiz ayrıca Türkiye’nin en büyük bütçesini yapan belediye olmuştur. Birçok esnafımız şehir içinde daracık sokaklarda ve dükkanlarda sanatını icra ederek ekmeğini kazanmaya çalışıyor. Bundan esnafımız rahatsız, dükkan üstünde evi olan vatandaşımız rahatsız. Bu soruna çözüm için esnafımıza modern yeni bir yer yapmak gerekiyordu. Bizde bunu yaptık. Esnafımız için yapacağımız yeni sanayi sitesi için iki yıldır uğraşıyoruz. Tamirci esnafımız mağdur olmasın ve kısa sürede Sanayi Sitesi tamamlansın diye belediye olarak kendimiz yaparak esnafımıza teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Tahmazoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"13 Temmuz'da Sanayi Sitemizin yapım ihalesi yapılacaktır. Esnafımız için Sanayi Sitemizi ucuza mal etmek için bütün firmaları davet ettik. Maliyet artmasın diye alt yapı gibi birçok çalışmayı bu ihaleye katmadık. Biz istiyoruz ki, esnafımız işyeri sahibi olsun, kendi dükkanında ekmeğini kazansın. Her zaman esnafımızın yanındayız. Sanayi Sitemizin temelini birlikte atacak ve kısa sürede tamamlayacağız."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: