Şahinbey Belediyesi'ne 'iş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitim Semineri' Teşekkürü

Şahinbey Belediyesi, iş güvenliği kanunu kapsamında kurumsal anlamda memur ve işçilerine ‘iş sağlığı ve güvenliği’...

Şahinbey Belediyesi, iş güvenliği kanunu kapsamında kurumsal anlamda memur ve işçilerine ‘iş sağlığı ve güvenliği’ semineri verdi.

Şahinbey Belediyesi'nin, iş güvenliği kanunu kapsamında kurumsal anlamda memur ve işçilerine ‘iş sağlığı ve güvenliği’ semineri veren ilk belediye olduğunu ifade eden Fer Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Evran, bu eğitimin verilmesine olanak sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti. Daha önceleri doktor ve mühendislere yönelik ‘iş sağlığı ve güvenliği’ eğitimleri verdiklerini belirten Başkan Evran, "Çıkan 6331 No'lu yasa ile tüm kurumların bu eğitimleri alması gerekmektedir. Gaziantep’te kurumsal anlamda bu eğitimi personellerine veren ilk belediye Şahinbey Belediyemiz oldu. Bu vesileyle Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

"Vatandaşımıza yönelik yaptığımız tüm çalışmalarımızı memur ve işçilerimizle birlikte yapıyoruz" diyen Tahmazoğlu ise, şu ifadeleri kaydetti:

"Bu hizmetleri yaparken personellerimizin iş güvenliği bizler için çok önemli. 30 Haziran 2012 tarihinde çıkan iş güvenliği kanunu gereği 614 memur ve işçimize iş sağlığı ve güvenliği eğitimi aldırdık. Bu eğitimdeki amacımız ürettiğimiz hizmetleri gerçekleştirirken, personellerimizin daha güvenli bir şekilde çalışmalarını sağlamaktır. Kurumsal anlamda bu eğitimi alan ilk belediyeyiz. Bu eğitime katılan personellerimize ve eğitim veren kurum yöneticilerine teşekkür ediyor, daha sağlıklı günlerde memur ve işçimizle vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler üretmeyi diliyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: