Şahinbey Belediyesinin yıkım çalışmaları sürüyor

Şahinbey Belediyesine bağlı ekipler, Özdemirbey Caddesi'ndeki yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey Belediyesine bağlı ekipler, Özdemirbey Caddesi'ndeki yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yıkım çalışmalarının devam ettiği caddedeki çalışmaları yerinde inceledi, çalışmalara ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Yıkım çalışmalarını, trafiğin yoğun olması dolayısıyla daha çok hafta sonrasında yoğunlaştırdıklarını ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Özdemirbey Caddesi'ndeki binaların büyük çoğunluğunun kamulaştırılması yapıldı ve yıkım çalışmaları sürüyor. Kamulaştırması yapılan bazı binalarımızda halen oturan vatandaşlarımız, yeni ev ve iş yeri bulmak için müsaade istediler. Biz de vatandaşlarımız mağdur olmasın diye boşaltmalarını bekliyoruz. Binalar boşaldıkça yıkımlarımız devam edecek. Hedefimiz, bir iki ay içinde caddedeki binaların tamamını yıkarak yol açmak için çalışmalara başlamak."

Reklam
Reklam

Tahmazoğlu, Şahinbey'de çarpık yapılaşmaya bağlantılı olarak yol, park ve eğitim alanları ve sosyal tesis yapacak yer sıkıntısı yaşadıklarını, bu sıkıntıların çözümü için Nuripazarbaşı ve Yazıcık mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar yaptıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: