Şahinbey, Çamlıca Konutlarının Temeli Atacak Ve Sosyal Tesisin Açılışını Yapacak

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Çamlıca 1. Etap 379 konut ve 24 iş yeri ile Dumlupınar Sosyal...

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Çamlıca 1. Etap 379 konut ve 24 iş yeri ile Dumlupınar Sosyal Tesis’in açılışını 13 Aralık 2012 Perşembe günü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik’in katılımıyla gerçekleştirecek.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Nuripazarbaşı bölgesinde yıktığımız evlerin yerine yeni modern konutlar yapacağız. İlk etapta bu alanımıza 379 konut ve 24 işyerinin temelini Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Çelik’in katılımıyla yapacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılacak konutların 2013 yılı sonuna kadar tamamlanacağını belirten Tahmazoğlu, bin 200 konut yapacaklarını ifade etti. Tahmazoğlu, “Çamlıca konutlarımızın temelini 13 Aralık Perşembe saat 10.30’da, Dumlupınar sosyal tesislerimizin açılışını ise 11.30’da gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Belediyesi olarak kentsel dönüşüme büyük önem verdiklerini belirten Tahmazoğlu, toplamda 5 bin adet konutu Gaziantep’in hizmetine sunacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz