Şahinbey Futbol Takımı İlk Maçında Galip Gelerek Lige Lider Başladı

Geçtiğimiz sezon namağlup şekilde Süper ligden Bal ligine yükselen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü...

Geçtiğimiz sezon namağlup şekilde Süper ligden Bal ligine yükselen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Futbol takımı 2012-2013 sezonunun ilk maçında Elazığ İl Özel İdare Sporu 6-2 yenerek, sezona lider olarak başladı.

Gazikent Stadında oynanan maçı Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıları Birol Ülger, Ali Aytek, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

İlk yarı 2-0 Elazığ İl Özel İdare Sporun galibiyetiyle son bulan maçın ikinci yarısında baskın bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Futbol takımının gollerini 51.dakikada Hüseyin Bükcücğü, 53 ve 75. dakikada Tarık Kuzudişli, 77 ve 80. dakikada Tayfun Keleş ve 90. dakikada Emir Aykurt attı. Elazığ İl Özel İdare spor gollerini ise 13.dakikada Gökhan Yılmaz ve 40.dakikada Recep Akkaya attı. Maç sonrası Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, stad Amiri Necmi Karaoğlan’a çiçek vererek teşekkür ederken, Ekrem Sakıcı’ya da katkılarından dolayı plaket verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: