Şahinbey Güzelvadi Mahallesi'nde ikinci taziye evi açıldı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güzelvadi Mahallesi'nde ikinci taziye evini açtıklarını söyledi. <br/>Mehmet Tahmazoğlu, Nur...

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güzelvadi Mahallesi'nde ikinci taziye evini açtıklarını söyledi.
Mehmet Tahmazoğlu, Nur Muhammed Mustafa Taziye Evi'nin açılışında yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana 36 hanım ve erkek taziye evi yaparak hizmete sunduklarını belirtti. Tahmazoğlu, 12 taziye evi inşasının da devam ettiğini söyledi.
Güzelvadi Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Nur Muhammed Mustafa Taziye Evi açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey İlçe Kaymakamı Mehmet Taşdöğen, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep milletvekili adayı Derya Bakbak, Fikret Murat Tural, Şahinbey İlçe Müftüsü Yahya Polat, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Güzelvadi Mahallesi'nin büyük olmasından dolayı ihtiyaca cevap vermesi için ikinci taziye evini hizmete sunduklarını söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şunları kaydetti: "Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşımızın en acılı gününde yanında olmak ve yardımcı olmak adına 36 hanım ve erkek taziye evi yaparak hizmete açtık. 12 taziye evimizin inşası devam ediyor. Yaptığımız tüm çalışmalarda amacımız vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak ve hizmet sunmaktır.” dedi.
İki gün önce yine Şahinbey Belediyesi tarafından Akdere Taziye Evi ve Parkı’nın açılışını yaptıklarını hatırlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ise “Her alanda güzel hizmetler yapan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu gecesini gündüzüne katarak ekibiyle birlikte vatandaşımıza hizmet götürüyor. Sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetlerle örnek bir belediye başkanı olan Şahinbey Belediye Başkanımız bizlerin olduğu gibi vatandaşımızın da gönlünde yer etmiştir. Bu güzel taziye evimiz Güzelvadi'nin güzel insanlarına hayırlı olsun.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz