Şahinbey İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Gaziantep Şahinbey İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda köy ve mahalle muhtarları yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.Şahinbey Belediyesi...

Gaziantep Şahinbey İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda köy ve mahalle muhtarları yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi.

Şahinbey Belediyesi Nikah Salonu Binası Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, ilçe daire müdürleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, mahalle muhtarları ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bize yediğinin hakkını veren, hizmet eden insanlar lazım. Şahinbey Kaymakamlığı Türkiye’nin en iyi kaymakamlıklarından bir tanesidir. Diğer kaymakamlıklar bir birinden değerlidir ama Şahinbey Kaymakamlığı’nı yapan kişinin de dertli olması lazım. Şahinbey Kaymakamlığı yapan kişi yatmayacak, Allah’ın izni ile hizmet edecek. Kimseyi kırmak gibi bir derdimiz yok. Birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Şahinbey ilçesine daha iyi hizmet etmek adına siz değerli muhtarlarımız ile bir arada olmaktan dolayı mutluyum” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantı, soru cevap bölümü ile devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: