Şahinbey, Lider Tokat Belediye Plevne Spor’u Eli Boş Gönderdi

Türkiye voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde oynayan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü, Tokat...

Türkiye voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde oynayan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü, Tokat Belediye Plevne Spor’u 3-1 yendi.

Şahinbey spor salonunda oynanan maçı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire müdürleri, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi. Müsabakaya hızlı başlayan Tokat Belediye plevne spor ilk seti 19-25 aldı, İkinci Seti Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü setti 28-26 alarak durumu 1-1 yaptı. Üçüncü seti de Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü 25-11 alarak durumu 2-1 yaptı. Dördüncü sette de oyuna iyi başlayan Şahinbey belediye Gençlik ve spor baskın oyunu ile bu seti de 25-21 alarak sahadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

Reklam
Reklam

Maç sonrası sahaya inerek hakemleri, rakip takım sporcuları ve teknik ekibi kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediye voleybol takımımız 2. ligde mücadele ediyor. Bugün ligin lideri ile yaptığı maçı 3-1 alarak, ligde ikinci sıraya yükselmiştir. Bundan sonraki maçları alarak, ligdeki yükselişimizi sürdüreceğiz. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi başarılarından dolayı kutluyorum” dedi.

Kulüp başkanı Sayın Mehmet Demirbaş maçtan sonra yaptığı açıklamada tüm oyuncuları ve teknik ekibi kutladığını belirterek, “Haklı bir galibiyet aldık. Bundan sonra sırada Ankara PTT spor var, çıkışımız sürecektir. Bizleri yalnız bırakmayarak her maçımızda yanımızda bulunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: