Şahinbey Parkı'na Hayran Kaldılar

Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Grup Başkanvekili ve milletvekilleri Şahinbey Parkı'nı gezdi.

Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Grup Başkanvekili ve milletvekilleri Şahinbey Parkı'nı gezdi.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Ceylan, AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ve beraberindeki milletvekilleri, parkta dağ kızağına bindi, teleferikle park üzerinde tur attı.

Aydın, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, 300 dönüm alan üzerine kurulan Şahinbey Parkı'ndan çok etkilendiğini belirterek, belediyeciliğin sadece yol kaldırım ve altyapı çalışmaları yapmak demek olmadığını ifade etti. Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'nun sosyal belediyecilik anlayışıyla yaptığı çalışmalarla bunu çok iyi başardığını dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Başkanımız burasının yetmeyeceğini ve altı katı büyüklüğünde Yeşilvadi Projesi'ni hayata geçireceğini söylüyor. Başkanımız ilk dönemi olmasına rağmen Türkiye(de belediyecilik adına çığır açmıştır. Ayrıca vatandaşların gönüllerini alarak Türkiye'ye örnek olan kentsel dönüşüm çalışmasını gerçekleştirmesi şehircilik adına çok önemli bir adımdır. Başkanımızı yürekten kutluyorum."

Gaziantep ziyaretinde Şahinbey ilçesinde yapılan hizmetleri görmek ve gezmekten mutlu olduğunu söyleyen Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ise hizmetlerinden dolayı Başkan Tahmazoğlu'nu tebrik etti.

Sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Başkan Tahmazoğlu'nun, Şahinbey Parkı ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla halkın takdirini kazandığını dile getiren Ceylan, "Yaptığı ve yapmayı düşündüğü birçok projeyi kendisinden dinledim. Etkilenmemek elde değil. Kendisini kutluyorum" dedi.

Gaziantep'in en yüksek noktalarından biri olan bu bölgede hizmete sunulan Şahinbey Parkı'nın tüm güzellikleri içinde barındırdığını ifade eden AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan da parkın tüm vatandaşların her türlü ihtiyacına cevap verecek şekilde dizayn edildiğini ifade etti, emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Milletvekili Mehmet Sarı ise Şahinbey bölgesinde takdire şayan birçok proje olduğunu, bölgenin cazibe merkezi haline gelen Şahinbey Parkı'nın vatandaşların uğrak yeri olduğunu aktardı.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu da çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Tahmazoğlu'nu kutladı.

Muhabir: Zafer Fatih Beyaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz