Şahinbey Sanayi Sitesi Yapımı Devam Ediyor

Şahinbey Belediyesi tarafından, başta eski garajlar bölgesi olmak üzere şehir merkezinde bulunan oto tamirci esnafının...

Şahinbey Belediyesi tarafından, başta eski garajlar bölgesi olmak üzere şehir merkezinde bulunan oto tamirci esnafının taşınacağı ve modern çalışma alanlarının olacağı Şahinbey Sanayi Sitesi yapımı, hızlı bir şekilde devam ediyor.

Şahinbey Sanayi Sitesi inşaat alanında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “15 gün içerisinde örnek iş yerlerimizi tamamlayarak esnafımızı buraya davet edip, hangi tip yer istiyorlarsa o sayıdaki iş yerimizin yapımını hızlı bir şekilde tamamlayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

945 iş yeri ile başlanılan Şahinbey Sanayi Sitesi inşaatının kış ayları olmasına rağmen yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Şu ana kadar 382 tane iş yerimizin kazı işlemleri tamamlandı. Ayrıca 171 tane iş yerimizin grobetonu döküldü. 104 tane iş yerimizin temel betonu döküldü. Bunların yanı sıra su basma perdeleri yapılan 34 tane kolonları dökülen 8 tane iş yerimiz var. Kış şartları nedeniyle kazı çalışmaları yağmur ve don olaylarından dolayı biraz etkileniyor. Fakat buna rağmen kazı işlemlerinin büyük bir kısmı tamamlanmış durumda. 15 gün içerisinde buradaki örnek iş yerlerimizi tamamlayarak, tamirci esnafımızı buraya davet edeceğiz. Esnafımızın kendi çalışma şartlarına uygun şekilde seçeceği ölçülerde iş yeri sayımızı belirleyeceğiz. İş yeri fiyatlarımızı da söylediğimiz gibi çok pahalı olmayacak şekilde belirleyeceğiz ve hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Hedefimiz 2013 yılı içerisinde Şahinbey Sanayi Sitemizi tamamlayıp, esnafımıza teslim etmektir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Eski garajlardaki tamirci esnafını yeni yapılan sanayi sitesine taşıdıktan sonra, bu bölgede kentsel dönüşüm yapılacağını vurgulayan Tahmazoğlu, “Şehir merkezinde bulunan ve trafik yoğunluğunu arttıran tamirci esnafımızı, hem şehir dışında olan hem de merkeze uzak olmayan bir noktada yapılan Şahinbey Sanayi Sitemize taşıyacağız. Daha sonra eski garajlar bölgesinde kentsel dönüşüm yaparak, yeni modern konutlar ve iş yerleri inşa edeceğiz. Böylelikle hem esnafımıza rahat ve modern çalışma alanları açmış olacağız, hem de eski garajlar bölgesini yeniden şekillendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: