Şahinbey zabıta ekipleri kahvehaneleri denetledi

Gaziantep’in merkez ilçesi Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın katılımının yoğun olduğu kahvehaneleri denetledi.İlçe genelinde...

Gaziantep’in merkez ilçesi Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın katılımının yoğun olduğu kahvehaneleri denetledi.
İlçe genelinde faaliyet gösteren kahvehaneleri denetleyen zabıta ekipleri, işyeri açma ve çalışma ruhsatları, işyerinin genel temizlikleri, fiyat tarifeleri, çalışanların esnaf sıhhat cüzdanları, iş kıyafetleri, uyarı levhaları asılıp asılmadığı, işyeri içinde sigara içilip içilmediği, kaldırım işgalleri ile uyulması zorunlu olan diğer mevzuatlar konusunda denetimler yaptı.
Şahinbey Belediyesi zabıta ekiplerinin halkın sağlığını doğrudan etkileyen tüm işyerleri üzerinde denetimlerini sürdürdüğü belirtilerek, “Halkımızdan gelen şikâyetleri dikkate alarak anında müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için yaptığımız denetimlerde yoğun katılımın olduğu kahvehane’leri de denetliyoruz. Kahvehanelerde yaptığımız denetimlerde sürekli kullanılan oyun kağıtları ve taşların düzenli olarak temizlenmesi ve ocak başında çalışan personellerin temizlik ve hijyen konularına riayet etmesi konularında uyarılarda bulunduk.” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz