Şahinbey'de 2 yılda 36 taziye evi açıldı

İki yıl içerisinde toplam 36 taziye evi yapan Şahinbey Belediyesi, yapımını tamamladığı Fırat Mahallesi taziye...

İki yıl içerisinde toplam 36 taziye evi yapan Şahinbey Belediyesi, yapımını tamamladığı Fırat Mahallesi taziye evini de hizmetine sundu.
Çarpık yapılaşmanın olduğu Fırat Mahallesinin yeni gelişen bir mahalle olduğunu kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Diğer kenar semtlerde olduğu gibi buradaki evlerde çok küçük olduğundan vatandaşlarımız taziye kabullerinde zorlanıyordu. Bizlerde vatandaşların sosyal yaşamlarını kolaylaştırmak ve rahat ortamlarda taziyelerini kabul etmelerini sağlamak için taziye evleri yaptık. Şu ana kadar 23 adet erkek ve 13 adet hanım taziye evi yaptık vatandaşımızın hizmetine sunduk. Belediyecilik sadece yol, park ve temizlik yapmaktan ibaret olmadığı düşüncesi ile vatandaşımıza doğumdan ölüme hayatının her safhasında yardımcı oluyoruz. Bu taziye evimizde tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.
Her Cuma günü bir mahallede taziye evi açılışına katıldığını ifade eden Şahinbey İlçe Kaymakamı Mehmet Taşdöğen ise, ilçeye böyle güzel hizmetler kazandıran Şahinbey Belediye Başkanına ve ekibine teşekkür etti.
Kenar semtlere yapılan hizmetlerin çok önemli olduğunu değinen AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, "Biraz önce mahalle muhtarımızla görüştük. Şahinbey Belediyemizin hizmetlerinden çok memnun olduklarını ifade ettiler. Bizlerde her bölgede çalışma yapan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyoruz. Yerel yönetimlerimiz gerçekten güzel çalışıyor. Bu durum bizleri Ankara’da çok mutlu ediyor. Biliyoruz ki vatandaşımız hizmetin en iyisine layıktır." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz