Şahinbey'de Akdere Parkı ve taziye evi birlikte açıldı

Şahinbey Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Akdere Parkı ve Akdere taziye evi açılışı birlikte yapıldı. <br/>Gaziantep'in Akdere...

Şahinbey Belediyesi'nin yapımını tamamladığı Akdere Parkı ve Akdere taziye evi açılışı birlikte yapıldı.
Gaziantep'in Akdere Mahallesi'nde yapılan taziyeevi ve park açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Şahinbey Kaymakamı Mehmet Taşdöğen, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, Şahinbey İlçe Müftüsü Yahya Polat, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar 23 erkek ve 13 hanım taziye evi yaptıklarını belirterek, Akdere taziye evinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği Akdere Parkının kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu kaydeden Başkan Tahmazoğlu, Akdere Parkı'nın 19 bin metrekare büyüklüğünde olduğunu söyledi.
Başkan Tahmazoğlu, konuşmasında, “Göreve geldiğimiz günden itibaren, yolların ve kaldırımların yapılması, parkların ve taziye evlerinin yapılması konusunda hummalı bir çalışma içine girdik. İki yılda 160 park yaptık. Akdere parkımızı yaptığımız yer dere yatağı idi. Toz toprak içindeydi. Ekiplerimiz hızlı bir çalışma yaparak parkımızı tamamladık. Bu parkımıza bir çocuk oyun grubu koyduk, gördüğümüz kadarı ile bu yetersiz kaldı. İki adet daha oyun grubu koyacağız. Gençlerimiz için parkımızın içine bir de spor alanı yapacağız. Bu hizmet yeterli mi, bizim açımızdan yeterli değil, bu mahallelere daha çok park ve yolların yapılması gerekiyor, inşallah bunları da yapacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

TAHMAZOĞLU, ÇELİK’TEN AKDERE’YE BİR OKUL YAPILMASINI İSTEDİ
Akdere Mahallesi'nde okul olmadığını belirten Başkan Tahmazoğlu, belediye olarak burada bir okul alanı açacaklarını ve kısa sürede bir okul yapılmasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’ten istedi. Çelik ise Başkan Tahmazoğlu’nun bu isteği üzerine buraya modern bir okul yapılması için girişimlerde bulunacağını söyledi.
Çalışmalarına başlanan Yeşilvadi projesi hakkında bilgiler veren Başkan Tahmazoğlu, havaalanı yolundan başlayarak Burç kavşağına kadar uzanan alanda başlatılan yol, park ve konut çalışmasının Akdere Mahallesi'nin alt kısmından geçtiği için burasının çehresini değiştireceğini, gelecekte burasının çok güzel olacağını söyledi.
Gaziantep’e geldiğinden bu yana Şahinbey Belediyesi'nin on açılışına katıldığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, “Şahinbey Belediye Başkanı'mız Mehmet Tahmazoğlu, beşikten mezara kadar her alanda hizmet üreterek vatandaşının yanında oluyor. Yaptığı tüm bu çalışmalardan dolayı kendisini kutluyorum. Akdere taziye evi ve parkı hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Bu arada mahalle çocukları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'e sevgi gösterisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz