Şahinbey'de Gıda Denetimi

GAZİANTEP (AA) -  Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri salçalık biber satış ve salça imalathanelerini denetledi.

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri salçalık biber satış ve salça imalathanelerini denetledi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçe genelinde denetim ve kontrollerini arttırarak sürdüren ekipler, tartı, kantar ve baskül kontrolleri yanı sıra salçalık biber satış ve imalathanelerini denetledi. Mevsim gereği salçalık biber satışlarının yoğunlaştığı ve vatandaşın biber alımında eksik tartılmasını önlemek için tartı, baskül ve kantar kontrollerini devam ettiren ekipler, salçalık üretimi yapan firmaları da hijyen ortamlarda üretimin yapılıp yapılmadığı konusunda kontrol etti. Denetimler sırasında sağlık koşullarına uymayan, hileli baskül ve kantar kullanan kişi ve işyerleri hakkında yasal işlem uygulandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz