Şahinbey’de gökyüzü uçurtmalarla şenlendi

Şahinbey Belediyesi'nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen...

Şahinbey Belediyesi'nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen uçurtma şenliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gaziantep'in Karataş Mahallesi'nde Şahinbey Parkı'nda gerçekleştirilen uçurtma şenliğinde belediye tarafından çocuklara 5 bin adet uçurtma, şapka ve balon dağıtıldı. Müzik ve palyaço gösterilerinin de yapıldığı şenlik alanını gezerek çocuklarla tek tek ilgilenen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliğinin 3’ncüsünü düzenlediklerini ve ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı şenlik alanında dolaşarak çocuklarla birlikte uçurtma uçuran Tahmazoğlu, yaptığı açıklamada, “Böyle bir etkinlikte çocuklarımızla birlikte olmak bizleri çok mutlu ediyor. Gökyüzü uçurtmalarla rengarenk oldu. Son derece güzel bir ortamda ailelerimiz çocukları ile birlikte oldukça mutlu. Bizlerin istediği de bu. Çocuklarımızın daha huzurlu ve mutlu yaşamalarını temin etmek. Ben tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, ulusumuza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: