Şahinbey’de ‘mahallede Şenlik Var’

Şahinbey Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Mahallede Şenlik Var’ programı Şahinbey Belediye Başkanı...

Şahinbey Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Mahallede Şenlik Var’ programı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun da katılımı ile Yeşilkent 1+1 Toki konutlarında start aldı.

Ramazan etkinliklerini ilçe geneline yaymak için Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gösterilerde ortaoyunu, Hacivat-karagöz, komedi dans üçlüsü ve Arap bacı tiplemesi gösterileri yapıldı. Yapılan etkinliklerden çok memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar,”Etkinlikler şehir merkezinde olduğu için gidemiyorduk. Sağ olsun Şahinbey Belediyemiz bizleri de düşünerek, ramazan etkinliklerini mahallemize getirdi. Bizim ve çocuklarımız için büyük bir sürpriz oldu. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’da bizleri yalnız bırakmadı. Yaptığı tüm hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

Çocukların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Tahmazoğlu, bir süre çocukları izleyerek onlarla sohbet etti. Yeşilkent 1+1 toki konutlarında oturan vatandaşlara müjdeler veren Başkan Tahmazoğlu,“Burada bulunan park alanın hızlı bir şekilde yapımını tamamlayarak sizlerin hizmetine sunacağız. Burada ayrıca birde cami yapılacak olup, geçen yıl olduğu gibi bu yılda tüm ailelerimiz için hazırladığımız gıda paketlerini evlerinize teslim edeceğiz. Amacımız sizlerin burada mutlu huzurlu bir şekilde yaşamanızı sağlamaktır. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

10 MAHALLEDE ETKİNLİK YAPILACAK

Ramazan etkinliklerini ilçe geneline yaymak için yeni bir uygulama başlatan Şahinbey Belediyesi, ‘mahallede şenlik var’ programı ile Ramazan ayı boyunca hafta içi iftar sonrası 10 mahallede ramazan etkinliği düzenleyecek. Yeşilkent 1+1 Toki konutlarında başlayan etkinlik sırasıyla Beydilli Hatice Belgin Sosyal Tesisi yanı, Dumlupınar Sosyal Tesisi yanı, Ocaklar Sosyal Tesisi yanı, Türktepe Sosyal Tesisi yanı, Akdere Parkı, Kurbanbaba Parkı, Serinevler Sosyal Tesisi yanı, Boyacı Sosyal Tesisi yanı ve Yukarıbayır Mahallelerinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içinde yapılacak. Ramazan etkinlikleri hafta sonu Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları ise Şahinbey Parkında devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: