Şahinbey’den Kursiyerlere Aile İçi Etkili İletişim Semineri

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesislerdeki kursiyerlere evlilik okulu öncesi aile içi etkili iletişim...

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesislerdeki kursiyerlere evlilik okulu öncesi aile içi etkili iletişim seminerleri veriyor.

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yaşar Torun ve Mimar Sinan Gençlik Merkezi, Kürşad Tüzmen, Boyacı, Şehit Er Zeynel Direkçi, Mehmet Tekerlek, Şehitler, Dumlupınar, Mehme Akif Ersoy, Beydilli Hatice Belgin ve 300 Evler Sosyal tesisleri ile Karataş Kültür Merkezi ve Bostancı Kültür Evinde Kişisel Gelişim Uzmanı Şakir Kanat 652 kursiyere aile içi etkili iletişim semineri verdi.

Reklam
Reklam

“BİLİNÇLİ ANNE VE BABALAR OLUŞTURMAK İÇİN SEMİNER VERİYORUZ”

Şahinbey Belediyesi bünyesinde bulunan tüm sosyal tesislerdeki kursiyerlere yönelik eğitim seminerleri verdiklerini ifade eden Kişisel Gelişim Uzmanı Şakir Kanat, “Eğitim seminerlerindeki amacımız evlilik okuluna hazırlık noktasında bilinçli anneler ve bilinçli babalar oluşturmak ve onlara psikolojik ve dini anlamda bilgiler verip aile kurumunu güçlendirmek. Bu sayede 30 yakın sosyal tesisini dolaştık. Şahinbey Belediye başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na bizlere bu imkanı sunduğu için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KURSUN ÇOK FAYDASINI GÖRÜYORUZ”

Çocuklarının da Şahinbey Belediyesi sosyal tesislerinde ücretsiz eğitimlere katıldığını ifade eden kursiyerler, “İlk defa böyle bir seminere katıldık. Çok faydasını görerek, eşlerimizle daha mutlu sağlıklı bir evliliğin olacağını düşünüyorum. Burada şunu çok iyi anladım ki sabır her şeye faydalıymış, yani ne olursa olsun önce sabrımızı kontrol etmeyi öğrenmemiz gerekiyor. Yani herkese sabırlı olmayı tavsiye ediyorum. Belediye başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyoruz ve bize böyle imkanlar sunmaya devam etmesini rica ediyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: