Şahinbeyli Filenin Şahinleri Nevşehirde

Erkekler 2. Voleybol Ligi’nde Türkiye Yarı finallerine kalan Şahinbey Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, yarı final...

Erkekler 2. Voleybol Ligi’nde Türkiye Yarı finallerine kalan Şahinbey Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, yarı final maçlarını oynamak üzere Nevşehir’e gitti.

Nevşehir öncesi hazırlık maçları yapan Şahinbey, ilk maçında Beyzaspor’u 3-1, ikinci maçında Payas Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Yarı final maçları için Nevşehir’e giden ve burada 3 gün kamp yapacak olan Şahinbey Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, Cuma günü saat.15.00’da Kahramanmaraş Belediyespor, Cumartesi saat.13.00’da Bahçelievler Belediyespor ve son maçını Pazar günü saat. 12.00’da Altınordu Belediyespor ile oynayacak. Bu maçlarda başarılı olarak adını Türkiye finaline yazdırmak isteyen Şahinbey Belediyesi Gençlik spor Kulübü, hedefini 1. Lig olarak belirledi. Takımına güvendiğini belirten Şahinbey Belediyesi Gençlik spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, “Takımıma güveniyorum. Yarı finale kalmaları ile de bunu kanıtladılar. Şimdi hedef finale yükselmek. Tüm takımıma güvenimiz yönetim olarak tam. Bunu gerçekleştirecek tecrübeli sporculardan kurulu bir takım olmamız hedefi biraz daha yaklaştırıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz