Şahinbeyli Sporcu Milli Takım Kampında

Şahinbey Gençlik spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kalecisi Fatih Karakuş, Milli takım kalecisi olarak ekim...

Şahinbey Gençlik spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kalecisi Fatih Karakuş, Milli takım kalecisi olarak ekim ayında Rusya’da yapılacak olan Ampute Futbol Dünya Şampiyonası hazırlık kampı için Aksaray’a gitti.

Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan ve 3-14 Eylül 2012 tarihleri arasında Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kamp eğitim merkezindeki Ampute Milli Takım kampına geçen yıl olduğu gibi bu yılda kaleci olarak Fatih Karakuş katıldı.

Şahinbey Gençlik spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kalecisi Fatih Karakuş, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Milli takım hazırlık kampına çağrılmaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek, “Şahinbey Ampute Futbol Takımı adına Milli Takımda Türkiye’yi temsil etmek beni çok gururlandırdı. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve kulüp yöneticilerimize bizlere verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Reklam
Reklam

2010 yılında Arjantin’de oynan Dünya Ampute Futbol Şampiyonasında Dünya üçüncüsü olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı'nın kaleciliğini yaptığını ifade eden Fatih Karakuş, ekim ayında Rusya’da yapılacak olan Ampute Futbol Dünya Şampiyonasında daha iyi bir derece alacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: