Şahinbeyli tekvandocu Türkiye üçüncüsü oldu

10-12 Nisan tarihleri arasında Ordu’da düzenlenen Üniversitelerarası Taekwondo Türkiye Şampiyonası’na katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve...

10-12 Nisan tarihleri arasında Ordu’da düzenlenen Üniversitelerarası Taekwondo Türkiye Şampiyonası’na katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Fırat Uzun, 62 üniversiteden 420 sporcunun katıldığı turnuvada Türkiye üçüncüsü oldu.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Antrenörü Hasan Hüseyin Kılınç, “Türkiye çapında 420 sporcu içerisinde 63 kilo sıkletinde büyük bir başarıya imza atan sporcumuzu tebrik ediyorum." dedi.

Kılınç, "Millî takım seçmesinde başarı göstereceğimize inanıyorum. Çalışmalarımız yoğunlaştı. Emeklerimiz boşa gitmeyecek. Bu güce sahibiz. Desteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve Kulüp Başkanımız Mehmet Demirbaş’a çok teşekkür ederim." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: