Şahin'den Aldöbir'e Veda Ziyareti

Ankara İl Jandarma Komutanlığı’na Komutan Yardımcısı olarak atanan Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Şahin...

Ankara İl Jandarma Komutanlığı’na Komutan Yardımcısı olarak atanan Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Şahin veda ziyaretlerine devam ediyor.

Alanya Dövizciler Birliği(ALDÖBİR) Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Şahin’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar dilediler.

ALDÖBİR Başkanı Mehmet Şahin, "İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Şahin'e bu ziyaretinden dolayı ALDÖBİR olarak çok teşekkür ediyoruz. Başarılı görevlerinden dolayı, yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Gideceği görev yerinde kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: