Şahin'den Kuşdoğan Köyü’ne Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Bu ülkede yaşıyorsak farklılıklarımızı zenginliğimiz kabul edip kardeşçe yaşamanın...

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Bu ülkede yaşıyorsak farklılıklarımızı zenginliğimiz kabul edip kardeşçe yaşamanın çabası içerisinde olalım” dedi.

Şahin beraberindeki partililerle Yeşilyurt ilçesine bağlı Kuşdoğan Köyü’nü ziyaret etti. Köylüler tarafından yoğun ilgi ve coşkuyla karşılanan Milletvekili Şahin köylülerle tek tek sohbet ederek sorunlarını dinledi. Şahin burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarları döneminde köylere yapılan hizmetler ve çözüm süreciyle ilgili konulara temas ederek şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

“ Bize oy vermiş veya vermemiş, Alevi mi Sünni mi ayrımı yapmamız söz konusu olmamıştır. Hepimiz aynı gök kubbe altında bu havayı teneffüs ediyorsak hepimizin dostça, kardeşçe birlik içerisinde yaşaması lazım. Yıllardan beri bu ülkede yer yer Alevi-Sünni çatışması yapmaya çalıştılar. Sağcı-solcu çatışması yaptılar. Son 30 yıldır Türk-Kürt ayrımı yapmaya çalışıyorlar. Bu gibi sorunlarla uğraşarak gücümüzü oraya heba etmek zorunda kaldık. Biz artık diyoruz ki bu ülkede yaşıyorsak farklılıklarımızı zenginliğimiz kabul edip kardeşçe yaşamanın çabası içerisinde olalım.

Bitişikteki A köyüne giden hizmet B köyüne de gitmek zorunda. Burası bana oy vermedi. Hiç de önemli değil. Vatandaşlarımıza oy istemeye gitmedim. Oy istemeyi Milletvekili olarak kendime zul olarak görürüm. Eğer biz insanlara hizmet noktasında kendimizi tanıtamamışsak, adil davranmamışsak, eşit mesafede durmamışsak sizden 1 milyon kere de oy istesek bize oy verir misiniz? Vermezsiniz. Bizim yapmış olduğumuz çalışmalar, insanlığımız, ilişkilerimiz, devlet imkanlarını eşit ve adil bir şekilde yapmak zorundayız. Biz bunu yaptıktan sonra arkadaşlarımız kendi hür iradeleriyle istedikleri partiye oy verirler. Biz hizmete talip olduk.”

Reklam
Reklam

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Fikret Çolak ise, Kuşdoğan Köyü muhtarı ve köylülere misafirperverliği için teşekkür etti.

Köy Muhtarı Sabri Akın ve vatandaşlar ise çözüm süreciyle ilgili memnuniyetlerini ifade ederek Milletvekili Şahin'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyarete, Milletvekili Şahin ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Aynur Oğuzhan, AK Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Fikret Çolak, Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Şireci, İl Yönetim Kurulu üyeleri Özlem Akar, Zeynel Kayan, Emre Payza, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz