Şahin'in evinin yakınındaki arazide bombalar bulundu

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Özel Harekat Dairesi eski Başkanvekili İbrahim Şahin'in evinde ele geçirilen kroki üzerine polisin Gölbaşı'ndaki arazide yaptığı kazıda çok sayıda bomba, plastik patlayıcılar, tnt kalıpları, silah ve mühimmat bulundu.

ARAMA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Gözler Gölbaşı'nda işlenen faili meçhul cinayetlere çevrildi

Aramalarda 3 lav silahı ve çok sayıda fişeğin de ele geçirildiği belirtildi. Güvenlik güçleri, arazide dedektör tespitiyle yaptığı kazıda bulduğu parçalara ayrılmış lav silahlarını poşetler içinde araçlara taşıdı. Lav silahlarının zırhlı araçlara karşı kullanıldığı biliniyor. Kazıda Susurluk davasına konu olan faili meçhul cinayetlerde kullanılmış silahların da arandığı belirtiliyor.

Reklam
Reklam

Ergenekon soruşturması kapsamında elde edilen deliller doğrultusunda Gölbaşı ilçesi Ankara-Konya Yolu Kepekli mevkiinde ODTÜ Orman arazisi yapılan kazı çalışmalarına gece ara verilmesinin ardından bugün tekrar başlandı.

ARAMA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Gözler Gölbaşı'nda işlenen faili meçhul cinayetlere çevrildi

BOMBA BULUNDU

Sabah saatlerinden itibaren olay yerine gelen emniyet güçleri, dedektör köpekler yardımıyla arama çalışmalarını sürdürüyor.

ARAMA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINGözler Gölbaşı'nda işlenen faili meçhul cinayetlere çevrildi

Çalışmalarda çok sayıda silah, mühimmat ve bomba bulunduğu öğrenildi. Bölge güvenlik şeridi altına alındı. Vatandaşların bu şerit ötesine girmesine kesinlikle izin verilmiyor.

Olay yerinde zaman zaman metal dedektörlerden sesler duyuluyor. Ancak polis bu seslerin teneke parçalarından kaynaklandığını açıkladı.

3 ADET LAV SİLAHI

Eski Özel Harekat Dairesi Başkanvekili İbrahim Şahin'in evinden çıkan krokiler doğrultusunda Gölbaşı'nda yapılan aramalarda 3 lav silahı ve çok sayıda fişek bulunduğu öğrenildi.

ARAMA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Gözler Gölbaşı'nda işlenen faili meçhul cinayetlere çevrildi

Güvenlik güçleri, arazide dedektör tespitiyle yaptığı kazıda bulduğu parçalara ayrılmış lav silahlarını poşetler içinde araçlara taşıdı. Lav silahlarının zırhlı araçlara karşı kullanıldığı biliniyor.

Reklam
Reklam