‘Sahip Çıkılmayan Her Öğrenciye Sokaklar Sahip Çıkıyor’

Meke Eğitim Hizmetleri Müdürü Seyit Mehmet Ünal, "Halkımızdan ricamız, bu eğitim yuvalarını desteklemeleridir. Sahip çıkmadığımız...

Meke Eğitim Hizmetleri Müdürü Seyit Mehmet Ünal, "Halkımızdan ricamız, bu eğitim yuvalarını desteklemeleridir. Sahip çıkmadığımız her öğrencimize sokaklar sahip çıkıyor.” dedi.

Konya’nın Karapınar ilçesinde eğitim faaliyetlerine devam eden Sabah Dershanesi, yeni kurulan Karapınar Gazeteciler Cemiyeti üyelerini, kahvaltıda biraraya getirdi. Yerel basın için Gazeteciler Derneği’nin öneminden bahseden Meke Eğitim Hizmetleri Müdürü Seyit Mehmet Ünal, kamuoyunu aydınlatma vazifesi gören yerel basının, hak ettiği değeri cemiyetle göreceğini ifade etti. Özellikle yerel basının desteklenmesi gerektiğini ifade eden Ünal, hep birlikte basın ve kamu kuruluşlarının el ele vererek birlik beraberlik içinde çalışmak durumunda olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Ünal, “Karapınar ilçesinde eğitim her geçen gün ivme kazanıyor. Değişen Türkiye’de elbette ilçemiz de gelişiyor, modernleşiyor. Buna ayak uydurmak önce eğitimden geçiyor. Karapınar’da bulunan eğitim kurumlarımız da bu eğitim faaliyetlerine katkıda bulunmak için vardır. İlçemizde özellikle kız öğrencilerimizin barınabileceği mekanlar eksik durumda. Meke Eğitim Hizmetleri olarak ikinci katına çıktığımız kız öğrenci yurdu inşaatımızı yeni döneme bitirmeyi hedefliyoruz. İlçe halkımızdan ricamız, bu eğitim yuvalarını desteklemeleridir. Sahip çıkmadığımız her öğrencimize sokaklar sahip çıkıyor.” şeklinde konuştu.

Gazeteciler Cemiyeti’nin Karapınar’a hayırlar getirmesini dileyen Karapınar Sabah Dershanesi Müdürü Ahmet Şahin de “Kahvaltı ile basınımızın temsilcilerini ağırlamaktan onur duyduk. İlçemizde eğitim adına yapılacak çok işimiz var. Bizlerin öğrencileri eğitmemiz gibi, gazeteciler de toplumları eğitir ve yön verir. Bu nedenle onlar da birer öğretmendir. Katılımlarından dolayı tüm gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kahvaltı düzenleyen Meke Eğitim Hizmetleri'ne teşekkür eden Karapınar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Peker ise katılan gazetecilere teşekkür ederek, “Karapınar’da eğitim adına yapılan faaliyetlere öncülük ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Kahvaltı ile yapılan bu program istişareli ve çok güzel oldu. Meke Eğitim Hizmetleri olarak ilçemizin sorunlarının başında da eğitim geliyor. Bunun için yapılan çalışmalarınızı takdir ediyorum. Üniversiteye verilen ek kontenjanlar için halkımızın da bir şeyler yapması gerekiyor. Bu, eğitim adına atılan bir adımdır.” dedi. Peker ayrıca, Gazeteciler Cemiyeti olarak yapılan bu faaliyetlerin hep arkasında olacaklarını belirtti.

Kahvaltıya, Meke Eğitim Hizmetleri Şirket Müdürü Seyit Mehmet Ünal, Sabah Dershanesi Müdürü Ahmet Şahin, Karapınar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Peker, Okuyucunun Sesi Gazetesi Mehmet Okuyucu, Karapınar TV'den Kazım Arslan, Yeşilpınar Gazetesi'nden Musa Ceyhan, TRT Muhabiri Yaşar Mavi, Karapınar FM'den Şenol Ergüler, Zaman Gazetesi'nden Ümit Ceyhan ve Garbiyar.com’dan Mustafa Sapmaz katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: