Sahipsiz Şampiyona Ak Parti Sahip Çıktı

Doğum büyüdüğü Aydın’da sahipsiz kalan Yıldızlar Dünya Şampiyonu olan Aydınlı Emre Muyan, AK Parti tarafından...

Doğum büyüdüğü Aydın’da sahipsiz kalan Yıldızlar Dünya Şampiyonu olan Aydınlı Emre Muyan, AK Parti tarafından çeyrek altın ve plaket ile ödüllendirildi.

Aydın Güreş Eğitim Merkezi’nden yetişerek Milli Takıma seçilen ve Azerbaycan’da düzenlenen Yıldızlar Serbest, Grekoromen ve Bayanlar Dünya Şampiyonası'nda erkekler 100 kiloda Dünya Şampiyonu Emre Muyan, doğup büyüdüğü ve güreşe başladığı Aydın’da yeterince ilgi görememesinin üzüntüsünü yaşarken milli güreşçiye AK Parti Aydın teşkilatı sahip çıktı.

Reklam
Reklam

AK Partili Umurlu Belediye Başkanı Rıza Posacı ile birlikte Aydın Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan şampiyon Güreşçi Emre Muyan, toplantı sonunda sahneye davet edilerek plaket ve altın hediye edildi. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve İl Başkanı Sadık Atay tarafından takdim edilen hediyelerin ardından toplantıya katılan diğer AK Parti Aydın Milletvekilleri Semiha Öğüş, Ali Gültekin Kılınç ve AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren milli güreşçi Emre Muyan, AK Partili milletvekili ve başkanlara kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: