Şahmat Ödülleri Sahiplerini Buldu

Şahin Okulları tarafından düzenlenen geleneksel 4. Şahmat Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.Şahin Oditoryumunda düzenlenen ödül...

Şahin Okulları tarafından düzenlenen geleneksel 4. Şahmat Yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Şahin Oditoryumunda düzenlenen ödül törenine Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Şahin Okulları Genel Koordinatörü Dr. Esin Cevrioğlu, Şahin Anadolu Lisesi Müdürü Turan Işık, Şahin İlköğretim Okulu Müdürü Mert Can, müdür yardımcıları ve öğretmenler katıldı.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli törende yaptığı konuşmada Şahin Okullarının başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cevherli, “Adapazarı ilçesi başarısıyla Sakarya’nın lokomotifi, Şahin Okulları da Adapazarı’nın lokomotifi. Şahin Okullarının başarılarını Milli Eğitim Müdürleriyle bir araya geldiğimiz ortamlarda gurura paylaşıyorum” dedi. Cevherli konuşmasında Şahin Okullarının merhum kurucusu Enis Alagöz’den de övgüyle söz etti.

Reklam
Reklam

Yarışmaya bireysel olarak katılan öğrenciler törende velileri ile hazır bulunurken, Şahmat heyecanına rehber öğretmenlerinin yönlendirmesiyle ortak olan öğrenciler ise öğretmenleri ve velileri ile birlikte geldiler. Yarışmanın birincileri ödüllerini Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli’nin elinden aldılar. İkincilere ödüllerini Şahin Okulları Genel Koordinatörü Dr. Esin Cevrioğlu takdim etti. Şahmat’ın üçüncülerine ödülleri Şahin Anadolu Lisesi Müdürü Turan Işık tarafından verildi. Yarışmanın 4., 5., 6. ve 7. sınıf kategorilerinin birincileri çeyrek altın ile ödüllendirildiler. Yarışmanın her kategorideki ikincisi Canon fotoğraf makinesini evine götürürken, kategori üçüncüleri Philips mp3 çalarların sahibi oldular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: