"Sahne Öğretmenlerin" Yarışmasında Son Gün 14 Kasım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce, öğretmenlerin sahne performanslarını canlı olarak sergileyebileceği "Sahne Öğretmenlerin" yarışmasının ikincisi için başvuruların 14 Kasım Çarşamba günü sona

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce, öğretmenlerin sahne performanslarını canlı olarak sergileyebileceği "Sahne Öğretmenlerin" yarışmasının ikincisi için başvuruların 14 Kasım Çarşamba günü sona ereceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'nca bu yıl ikincisi düzenlenecek olan yarışmada, öğretmenler müzik, görsel sanatlar, şiir okuma ve standup, skeç ve drama branşlarında hünerlerini sergileyecek.

Reklam
Reklam

Kocaeli'de örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görev yapan sözleşmeli, ücretli öğretmen ve usta öğreticilerin katılabileceği belirtilen açıklamada, başvuruların Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası'na yapılacağı kaydedildi.

Seçici Kurul üyeleri ve onların birinci derece yakınlarının katılamayacağı yarışma, 17-18 Kasım tarihlerinde Süleyman Demirel Kültür Merkezi'ndeki (SDKM) seçici kurul toplantısında sonuçlanacak.

Her dalın birincisine 2 bin lira, mansiyon ödülüne bin lira ödül verilecek.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: