Sahte altın satarken yakalandılar

Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi, içerisi bakır üzeri altın kaplama altınları satmaya...

Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi, içerisi bakır üzeri altın kaplama altınları satmaya çalışan 2 bayanı gözaltına aldı. Şüphelilerin aracında arama yapan polis, gözaltına aldığı iki kişi ile birlikte bir miktar sahte altın ele geçirdi. Olay ile ilgili 2'si bayan 4 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Bir ihbarı değerlendiren KOM şubesi ekipleri Divanyolu üzerinde içerisi bakır üzeri altın kaplama 46 gramlık sahte altınları satmaya çalışan F.Ş. ve N.Ş. isimli iki bayanı suçüstü yakaladı. Polis, bayanların bindiği araçta yaptığı aramada 35 gramlık sahte bileklik ele geçirdi. Araçta oturan ve sahte altın sattıkları sırada suçüstü yakalanan iki bayanın arkadaşı olduğu öğrenilen H.C. ve G.Z. de gözaltına alındı. 4 zanlı emniyette verdikleri ifadenin ardından adliyeye sevk edildi. Ele geçirilen altınların üzerinde 'ÇETO 22 916' ibaresinin yazılı olduğu belirtildi.
Öte yandan KOM Şubesi uyuşturucu Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda yaptığı uygulamada 43 kilogram esrar ele geçirdi. Bir araçta 3 poşete gizlenmiş uyuşturucu ele geçirilirken, araç sürücüsü Ş.N. gözaltına alındı. Polis uyuşturucu taşıyan araca öncülük ettiğini tespit ettiği başka bir araçta bulunan E.K. ve M.H.M. adlı iki kişiyi de gözaltına aldı. Polis, sahte altın satmaya çalışan 4 zanlı ile uyuşturucu taşıyan 3 zanlıyı adliyeye götürdü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz