Sahte belge operasyonunda 6 tutuklama

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nce 4 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda, sahte belge düzenledikleri ve piyasaya sahte...

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nce 4 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda, sahte belge düzenledikleri ve piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 11 kişiden 6'sı tutuklandı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, sahte belge düzenledikleri ve piyasaya sahte para sürdükleri iddiasıyla 4 ilde düzenlenen operasyonda, gözaltına alınarak Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen 11 kişiden 5'i, cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Çete lideri olduğu öne sürülen emekli polis Ramazan K. ile Ali A., Fevzi A., Ali K., Şakir S. ve Bülent E., nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Kocaeli, Bilecik, Kastamonu ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, şebekenin lideri olduğu öne sürülen emekli polis memuru Ramazan K.'nın da aralarında bulunduğu 20 kişi gözaltına alınmış; zanlıların ev, iş yeri ve otomobillerinde yapılan aramalarda, sahte oldukları tespit edilen çok sayıda çek, fatura, kaşe, irsaliye, trafik tescil belgeleri, trafik sigorta poliçeleri, para, ehliyet ve 10 gram esrar ile ruhsatsız tabanca ele geçirilmişti. Zanlılardan 9'u, emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakılmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz