Sahte diş hekimi gerçeğini 2500 YTL maaşla işe aldı!

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde, diş hekimliği fakültesi mezunu Sibel Kavaklı, kendisini 2 bin 500 YTL aylık ücretle işe alan sahte dişçi Şükrü Yıldırım'ı ihbar edip yakalattı.

Bir hastaya diş operasyonu yaparken yakalanan sahte diş hekimi Şükrü Yıldırım, 7 yıl hapis ve 4 bin YTL para cezasına çarptırıldı. Daha önce de aynı suçu işlediği ortaya çıkan sahte dişçi Şükrü Yıldırım'ın maskesini, yanında işe aldığı genç diş hekimi Sibel Kavaklı düşürdü.

'Çaycı Şükrü' lakaplı Yıldırım'ın diş hekimi olmadığını anlayan Kavaklı, Antalya Diş Hekimleri Odası'na şikayette bulundu. Yapılan baskında Yıldırım bir hastanın ağzında çalışma yaparken suçüstü yakalandı. Büroda bulunan tüm diş hekimliği malzemelerine de savcılık el koydu. Hakkında dava açılan sahte diş hekimi Şükrü Yıldırım, bir süre kalfalık yaptığını söyledi. Mahkeme heyeti daha önce aynı suçu işleyen Şükrü Yıldırım'ı, birleştirilen davasıyla birlikte toplam 7 yıl hapis cezası ve 4 bin YTL para cezasına çarptırdı.

Reklam
Reklam

Manavgat'taki sahte diş hekimi "çaycı Şükrü"nün muayenehanesinde ponza tozu, alçı ve tornavida gibi malzemeler de ele geçirildi. Şükrü Yıldırım iki davadan daha yargılanıyor.