Sahte Doktor Ve Iki Ortağı Dolandırıcılıktan Tutuklandı

Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, Muratpaşa İlçesi, Turgut Reis Caddesi üzerinde bulunan bir galeriye otomobil satmaya çalışan R.K'nin hareketlerinden şüphelenen çalışanlar, durumu polise

Bülent TATOĞULLARI/ ANTALYA, Muratpaşa İlçesi, Turgut Reis Caddesi üzerinde bulunan bir galeriye otomobil satmaya çalışan R.K'nin hareketlerinden şüphelenen çalışanlar, durumu polise bildirdi. Satışa çıkartılan otomobilin plakasından yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro ekipleri, otomobilin eski sahibi Y.Ö'ye ulaştı. Otomobili sattığını, fakat parasını almadığını belirten Y.Ö., şikayetçi olduğunu aktardı.
Bu gelişme üzerine operasyon başlatan polis, R.K.'yi Dumlupınar Bulvarı üzeri yan yolda gözaltına aldı. Bu arada kendini doktor olarak tanıtan kadın B.S. ile M.K. noterde aracın satışını yapmaya çalışırken, noter görevlisi aracın çalıntı kaydı olduğunu fark etti. Noter görevlisinin durumu polise bildirmesi üzerine B.S. ve M.K. noterden kaçtı. Takibe başlayan polis, sahte doktor B.S ve M.K'yi Kemer İlçesi'nde yakaladı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 3 kişi 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan adliyeye sevk edildi. Üç şüpheli, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: