'sahte Ehliyet' Operasyonu

Mersin'de, para karşılığı sahte kimlik ve ehliyet düzenledikleri ileri sürülen biri matbaacı 4 kişi, polisin...

Mersin'de, para karşılığı sahte kimlik ve ehliyet düzenledikleri ileri sürülen biri matbaacı 4 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yol uygulamasında, bir sürücünün verdiği ehliyetten şüphelenilmesi üzerine olayı araştırmaya başlayan Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte belge düzenleyerek satan 3 kişiye ulaştı. Devam eden soruşturmada sahte ehliyet ve kimlik basan matbaayı da tespit eden polis, matbaacıyı gözaltına aldı. Matbaada yapılan aramada, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait bir adet mühür ile çok sayıda fotoğraf, teslim edilmek üzere hazırlanmış sahte ehliyet ve bilgisayara el konuldu.

Reklam
Reklam

Zanlıların genelde, alkol ve çeşitli nedenlerle ehliyetlerine el konulan kişilere 300 TL karşılığında sahte ehliyet düzenleyerek sattıkları öne sürülürken, soruşturmanın ise devam ettiği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: