Sahte Hakime 8 Yıl Hapis

Eskişehir'de icra hakimi olduğunu söyleyerek dolandırıcılık yaptığı iddia edilen zanlı, yargılandığı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen...

Eskişehir'de icra hakimi olduğunu söyleyerek dolandırıcılık yaptığı iddia edilen zanlı, yargılandığı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmasında 8 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kendisini icra mahkemesi hakimi olarak tanıtıp 4 kişiyi, icradan ucuza ev ve iş yerleri satın alma vaadinde bulunarak dolandırdığı iddia edilen Pınar Ç.T.'nin yargılanmasına 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Diğer sanıkların da hazır bulunduğu duruşmada suçlamaları kabul etmediğini söyleyen Pınar Ç.T.‚ "Borçlarımı kabul ediyorum. Takdir mahkemenindir" dedi. Mahkemede tutuksuz yargılanan diğer sanıklar da suçlamaları kabul etmeyerek beraatlerini istedi.

Reklam
Reklam

Mahkeme heyeti, sanık Pınar Ç.T.‘ye "nitelikli dolandırıcılık, evrakta sahtecilik, tehdit ve hakaret" suçlarından toplam 8 yıl hapis cezası ve 136 bin TL para cezası verirken, diğer sanıklar hakkında ise ise suçsuz oldukları ve olaya karışmadıkları gerekçesiyle beraat kararı verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz