Sahte kimlik çetesi suçüstü yakalandı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilde yapılan aramada çok sayıda sahte kimlikle yakalanan biri...

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilde yapılan aramada çok sayıda sahte kimlikle yakalanan biri kadın 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Düzce Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Bürosu ekipleri, yaptığı operasyonla 4 kişilik sahte kimlik çetesini suçüstü yakaladı.
Alınan bilgiye göre; TTNET’in düzenlediği laptop kampanyasından yararlanmak için başkasının kimliğine kendi resmini koyan şahıs kampanya için bir iş yerine başvurdu. İş yeri sahibinin kimlikten şüphelenerek polise ihbar etmesinin ardından, Dolandırıcılık Bürosu ekipleri C.S. adlı kadın ile birlikte M.A., M.Ç. ve İ.Ç. adlı şahısları suçüstü yakaladı.
Şahıslardan M.A.’nın, 29 adet suç kaydıyla 8 yıllık kesinleşmiş cezası olduğu öğrenilirken, şahısların kullandığı araçta yapılan aramada çok sayıda sahte kimlik ele geçirildi. 4 kişilik çete, emniyette alınan ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz