Sahte Parayı Piyasaya Süren Kişi Tutuklandı

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir haftada çeşitli suçlardan aranan 42...

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bir haftada çeşitli suçlardan aranan 42 kişiyi yakalandı. ‘Sahte para vermek’ suçundan aranan bir kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Duaçınarı Mahallesi’nde meydana gelen otomobil hırsızlığı ve Vatan Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir iş yerine sahte para verme olaylarının şüphelisi olarak aranılan A.Ö. Yıldırım Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Reklam
Reklam

Ekiplerin bir haftalık çalışmaları kapsamında; Esenevler Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir iş yerinde A.G. isimli kişiden çeşitli markalarda 5 bin 717 paket, Yeşilyayla Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir iş yerinde S.Ç. isimli zanlıdan çeşitli markalarda bin 379 paket, Yavuz Selim Mahallesi'nde E.K. ve E.U. isimli şüphelilerden çeşitli markalardan 960 paket olmak üzere toplam 8 bin 56 paket gümrük kaçağı bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Devriye gezen polis ekipleri, durumlarından şüphelenilen A.A., Ş.K., V.E. ve V.K. isimli kişilerin üzerinde 30 gram esrar maddesi ele geçirdi. Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis merkez amirlikleri idaresinde meydana gelen olaylara karıştıkları tespit edilen toplam 42 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi. Bir haftalık çalışmalarda 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet pompalı tüfek elde edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: