Sahte Parayla Yakıt Alan Şüpheliler Mobese’de

Sivas’ın Gemerek ilçesinde sahte dolarla yakıt almak isteyen 2 şüpheli, akaryakıt istasyonunda çalışan uyanık pompacı...

Sivas’ın Gemerek ilçesinde sahte dolarla yakıt almak isteyen 2 şüpheli, akaryakıt istasyonunda çalışan uyanık pompacı sayesinde yakalandı. Şüpheliler, MOBESE kameraları tarafından da görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre şüpheliler, gece geç saatlerde Gemerek ilçesinde bir akaryakıt istasyonundan 20 TL'lik yakıt aldı. Şahıslar üzerlerinde bulunan sahte 100 doları görevli O.A.'ya verip para üzeri olarak 130 TL aldı. Paranın sahte olmasından şüphelenen O.A., takip ettiği aracın başka bir akaryakıt istasyonuna girdiğini gördü. O.A., oradaki görevlileri arayıp bilgi verdikten sonra polis, jandarma ve bölgedeki diğer akaryakıt istasyonlarına haber verirken, şüpheliler kullandıkları 38 BD 664 plakalı araçla başka bir akaryakıt istasyonuna girdikleri sırada Gemerek Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Reklam
Reklam

Şüpheliler H.T. (35) ve Z.D'nin (33) üzerlerinde 77 adet sahte 100'lük Amerikan Doları ve sahte kimlik bulunduğu, şüphelilerin sabıka kaydının ise oldukça kabarık olduğu kaydedildi.

Dolandırıcıların Gemerek’te bulunan akaryakıt istasyonuna gelerek alışveriş yaptığı görüntüler ise istasyonda bulunan MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Gemerek Emniyet Müdürlüğünce ifadeleri alınan şüphelilerin Gemerek Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: