Sahte Savcı Telefonla 20 Bin Lira Dolandırdı

Samsun'da bir kişi, kendisini savcı olarak tanıtan şahıs tarafından dolandırıldı. Dolandırıcıya 20 bin TL'sini kaptıran...

Samsun'da bir kişi, kendisini savcı olarak tanıtan şahıs tarafından dolandırıldı. Dolandırıcıya 20 bin TL'sini kaptıran vatandaş, polise şikayette bulundu.

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir dolandırıcı Celal Ş.'yi (56) cep telefonundan arayarak kendisini savcı olarak tanıtıp, "Hesapların boşaltılmış. Operasyon halindeyiz. Banka hesaplarının boşaltanları yakalamamız için vereceğimiz hesap numarasına 20 bin lira para havale yapmanız gerekiyor. Bu parayı çekenleri yakalayacağız. Sonra da parayı size geri iade edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Dolandırıcının tuzağına düşen Celal Ş., Samsun'daki PTT Şubesi'nden, İstanbul Esenyurt PTT'sindeki Mustafa T. adına 20 bin lirayı havale etti. Dolandırıldığını anlayan Celal Ş., polise şikayette bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: