Sahtecilik Ve Korsanla Mücadele Kongresi İstanbul'da Yapılacak

7. Küresel Sahtecilik ve Korsanla Mücadele Kongresi, İstanbul’da 24-26 Nisan günleri arasında Lütfi Kırdar Kongre...

7. Küresel Sahtecilik ve Korsanla Mücadele Kongresi, İstanbul’da 24-26 Nisan günleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın ev sahipliğinde Dünya Gümrük Örgütü, Uluslararası Polis Örgütü (INTERPOL), Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO), Uluslararası Ticaret Odası (ICC-BASCAP), Uluslararası Markalar Birliği (INTA) tarafından organize edilen kongrenin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Binden fazla katılımcıyı bir araya getirecek kongrenin açılışında Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da bir konuşma yapacak. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız ise Sahtecilik ve Korsanla Mücadele konusunda bir tebliğ sunacak.

Reklam
Reklam

Kongre’ye, bakanlar ve politika yapıcılardan, iş dünyasının liderlerine, kıdemli kamu ve kolluk görevlilerinden, yargıç ve avukatlara, tüketici gruplarından, akademisyenlere ve güvenlik ve sahtecilikle mücadele alanında kıdemli karar alıcılara, marka sahiplerine, marka danışmanlarına, uzman müfettişlere, hükümetlerarası kuruluşlar ve sivil toplum örgütü temsilcilerine kadar çok sayıda katılımcı katılım sağlayacak.

Dünya Gümrük Örgütü Genel Sekreteri Dr. Kunio Mikuriya, Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü Genel Direktörü Dr. Francis Gurry, INTERPOL Genel Sekreteri Ronald Noble, Uluslararası Markalar Birliği 2013 Yılı Başkanı Bayan Toe Su Aung ve Milletlerarası Ticaret Odası/Sahtecilik ve Korsanlığın Durdurulması için İş Dünyası Eylemi Eş Başkanı Shelley Duggan, Kongre’nin önde gelen konuşmacıları arasında yer alıyor.

Yedinci Küresel Kongre, önceki yıllarda gerçekleştirilen Kongrelerden elde edilen başarılar çerçevesinde gerçekleştiriliyor. Sahtecilik ve korsanla mücadele üzerinde etkisi bulunan bir dizi konuyla fikri mülkiyete saygı duyulmasını sağlamaya yönelik çabaları kapsayan bir dizi oturumda, alanında yetkin çok sayıda konuşmacı, Kongre’nin teması olan “Değişen Zorluklar-Yenilikçi Çözümler” konusundaki görüşlerini ifade edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: