Şaibeye jet yanıt

F.Bahçe Asbaşkanı Uslu: "G.Saraylı yönetici, Rize Başkanı Kadir Çakır'ı arayıp 'F.Bahçe yönetimi hakem için devreye girdi' diye söyledi"

"Tunca Hazinedaroğlu hakkında gereğini yapacağız. Federasyona gerekli ihbarda bulunduk. Biz Denizli maçını da unutmadık."

çayı demledi: 2-4

Fenerbahçe'nin deplasmanda Ç.Rize'yi 4-2'lik skorla yendiği karşılaşma sonrası ilginç gelişmeler yaşandı. Başkan Aziz Yıldırım'ın 'teşekkür' konuşmasından sonra basın toplantısı yapan asbaşkan Mahmut Uslu, G.Saray yedek yöneticisi Tunca Hazinedaroğlu'nu hedef alarak "Bizi şaibe altında bıraktı, gereğini yapacağız" dedi. Uslu, şu açıklamayı yaptı: "Bu sefer Rize'de biz kazandık. Her yıl bizden ciddi puanlar alıyorlardı. Bu arada Futbol Federasyonu seçildi. Artık şaibenin bitmesi lazım, beyaz bir sayfa açılmalı. Ancak yine bazıları bunu iyi anlayamamış. Rize maçından önce başkan Abdülkadir Çakır'a bir telefon geldi. Başkanın bir anda rengi değişti. Sonra bir telefon daha geldi, hakem (Zefer Önder İpek) hakkında bir takım ifadeler söylendi

Reklam
Reklam

‘CANAYDIN'I ARADIK'

Başkan Çakır'ı bizzat arayan G.Saray'ın yedek yöneticisi Tunca Hazinedaroğlu idi. Bunu öğrendikten sonra başkanımız Aziz Yıldırım, Tunca Haznedaroğlu'nu aradı.

çayı demledi: 2-4

Sonra da G.Saray Başkanı Özhan Canaydın'a telefon etti. Ancak kendisine ulaşamadı, not bıraktı. Yarın (bugün) Canaydın ile buluşacağız. Yıldırım son olarak da konuyu yeni federasyon başkanı Hasan Doğan'a iletip, ihbarda bulundu. Konunun araştırılmasını istedi. Maçtan 2 saat önce gelen telefonda söylenen, hakem atamasının şaibeli olduğuydu. Hem de bizim de buna müdahil olduğumuz söyleniyordu. Arayanın ifadesi, 14. haftadan bu yana görev almayan bir hakemin, neden bu maça atandığıydı. Bunu da biz yaptırmışız. İşte biz bunu kabul edemediğimiz için sizlere açıklamak zorunda kaldık. Üçüncü kişilerden değil, ilk ağızdan duymanızı istedik

‘BABALARI GİTTİ!'

Biz Denizli'yi ve bunları yapanları asla unutmadık. Temiz futbol istiyoruz. Hem dün Rize'nin 2. golü de ofsayttı. Hakem atamasında yanlendirme yaptığımız yolundaki bu iftiranın arkasını kesinlikle bırakmayacağız. Bu konuda gereğini yapacağız, hesap soracağız. Böyle söylentiler kesinlikle güzide kulübümüzü bağlamaz. Bu tür söylemlerin artık bitmesi gerekiyor. Önümüzde çok önemli bir maç var ve herkesi ilgilendiriyor. Belki daha da yukarılara çıkacağız."

Reklam
Reklam

çayı demledi: 2-4

Bu arada F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, telefon görüşmeleri sonrası "Babaları (Haluk Ulusoy) gitti, kendi pislikleri içinde boğulacaklar" dediği iddia etildi.