Saimbeyli’ye Entegre İlçe Hastanesi

AK Parti Adana Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr....

AK Parti Adana Milletvekili, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Adana’nın Saimbeyli ilçesine 20 yataklı entegre ilçe hastanesi yapılacağını bildirdi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Saimbeyli’ye yapılacak olan hastanenin Sağlık Bakanlığı tarafından projesinin hazırlandığını ve bürokratik sürecinin tamamlandığını belirten Necdet Ünüvar, hastane yapımı ile ilgili 25 Nisan 2013tarihinde ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Yeni yapılacak entegre ilçe hastanesinin 7 bin metrekarelik bir alan üzerine yapılacağını ve son derece modern teknolojiye sahip olacağını belirten Ünüvar, "Hastanenin hizmete açılmasıyla birlikte Saimbeyli ilçemizde ve civar köyler yaşan hemşehrilerimize daha çağdaş sağlık hizmeti sunacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Saimbeyli Entegre İlçe Hastanesi'nin proje bedelinin yaklaşık 4.250.000 TL olduğunu ve son derece modern bir mimariye sahip olduğunu belirten Ünüvar, hastanenin tamamlanmasının ardından Saimbeyli’nin çehresine çok önemli katkıda bulunacağını söyledi.

AK Parti iktidarında Adana’nın merkez ve taşra ilçelerinde çok önemli sağlık yatırımları yapıldığını söyleyen Ünüvar, "Bu sağlık yatırımlarının son halkası olan Saimbeyli entegre ilçe hastanemiz Saimbeyli’mize ve Adana’mıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: