Şair Karaman Tazeoğlu Kırşehirlilerle buluşacak

Kırşehir Belediyesi, 2012 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında, şair Kahraman Tazeoğlu'nu Kırşehirlilerle buluşturacak.

Kırşehir Belediyesi, 2012 yılı kültürel etkinlikleri kapsamında, şair Kahraman Tazeoğlu'nu Kırşehirlilerle buluşturacak.

2001 yılından bu yana çeşitli kitaplar yazan Kahraman Tazeoğlu'nun eserlerinden bazıları Seni İçimde Terk Ediyorum, Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi, Mavi Ada Mektupları, Tutsak Mektuplar, Araz, Susacak Var, Mavi Er, Beni Susarken Bölme, Başka, Aşka, Rüzgara, Ayrılığa, Zamana, Eyvallah, Kayıp Yüzyılın Prensesi, Ölü Bir Kentin Alfabesi, Bambaşka gibi şiir ve yazıları bulunuyor.

Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda "Şiir Dinletisi ve İmza Günü" programı 28 Nisan Cumartesi saat 19.00 da yapılacak.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı açıklamada Kırşehir'i kültürel etkinlik yönünden ileri taşımayı amaçladıklarını yaz aylarının gelmesi ile söyleşiler, tiyatrolar, şiir dinletileri ve konser etkinliklerini de arttırmayı planladıklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: