Şair Ve Yazarlardan Teşekkür Ziyareti

Manisa’nın Salihli ilçesinde bu yıl 10.su gerçekleştirilen Bizim Ece Şiir Şöleni’ne desteğinden dolayı şair ve...

Manisa’nın Salihli ilçesinde bu yıl 10.su gerçekleştirilen Bizim Ece Şiir Şöleni’ne desteğinden dolayı şair ve yazarlar Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarete Bizim Ece Dergisi Yazı Kurulu üyeleri ve Sanat Dostları üyeleri Ahmet Otman, Gülgün Yalvaç, Cem Yıldırım, Sedat Günay, Halil Yıldız ve Ismihan Sarıgedik’te eşlik etti.

Bizim Ece Dergisi Sahibi Ahmet Otman ziyarette yaptığı konuşmada “Sizden, 2 yıl boyunca manevi desteğinizle büyük bir güç aldık. Şölen öncesi fikir paylaşımlarınız şölen öncesi şairlerimizi kabulünüz, şölen boyunca ve akşam yemekte bizleri yalnız bırakmamanızla hem ben hem çalışma arkadaşlarım hem de şölene katılan bütün şairlerimiz bizleri çok mutlu ettiniz. Hepimiz adına size teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ise, “Salihli’de böyle güzel bir etkinliği gerçekleştirmenizden dolayı bu şölene emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: