Sait, “menderes, Özal Ve Erdoğan’ı Örnek Alıyorum”

AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, vekil gibi değil, adeta vekil adayı gibi çalışıyor. AK...

AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, vekil gibi değil, adeta vekil adayı gibi çalışıyor. AK Parti İzmir il teşkilatının geçen haftaki Buca ilçe çalışmasında gün içerisinde 10 saat durmaksızın çalışan Sait, yüzlerce esnafı ziyaret ederken, bine yakın kişinin elini sıkarak rekor kırdı.

Beraberindeki ekibiyle koştururcasına çalışan Sait’e, yanındaki gençler bile zor yetişiyor. Sait’e yetişemeyenler ya da yorulanlar arkadan arabalarla geliyor. Halkın sevgisini kazanan İzmirli vekil, başarısını halk içinde olmak ve halk için koşturmaya bağlıyor. Rahmetli Menderes ve rahmetli Özal ile Başbakan Erdoğan’ı kendine örnek alan Sait, "üçü de halk adamı, üçü de halka hizmeti hakka hizmet görmüşler, halk da onları lider görmüş, bağrına basmış, bizim yaptığımız da onları örnek almaktır" diyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: