Sait’in İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait’in bu haftaki durağı Urla oldu. Ulusal Egemenlik konulu konferansa...

AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait’in bu haftaki durağı Urla oldu. Ulusal Egemenlik konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Sait, ilçede adeta gidilmedik yer bırakmadı. Urlalıların büyük sevgisini kazanan Sait, hemşerileri ile hasret giderdi.

AK Parti İzmir milletvekili ve Dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Ulusal Egemenlik konulu panelde Urlalılara seslendi. Ardından soruları yanıtlayan Sait, Urla Belediye Başkanı M.Selçuk Karaosmanoğlu’nu ve Urla İlçe Emniyet Müdürünü ayrı ayrı makamlarında ziyaret etti. Emniyet müdürlüğünde polis memurlarıyla sohbet eden Sait, ardından geçen hafta yapılan seçimde seçilen yeni Urla minibüs Birliğini ziyaret ederek yeni yönetimi kutladı. Ardından Urla Boşnak Derneği Başkanı Fehim Didin’in vefat eden kardeşinin evini ziyaret eden Sait, yakınlarına başsağlığı diledi. Sait, Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığına bağlı kimsesiz çocukların kaldığı özel evi ziyaret ederek burada kalan çocuklarla sohbet etti. Urla programının sonunda Devlet hastanesine giden Sait, burada kalan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Reklam
Reklam

Rifat Sait, önümüzdeki hafta karınca modeli çalışma programı çerçevesinde Dikili köylerini ziyaret edecek, Cuma günü ise danışma kurulu toplantısı için Çeşme ve Alaçatı’yı ziyaret edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz