Sakal-ı Şerif, Yakutiye Camisi'nde Ziyarete Açılacak

Kadir Gecesi dolayısıyla Sakal-ı Şerif, Yakutiye Camisi'nde ziyarete açılacak.

Kadir Gecesi dolayısıyla Sakal-ı Şerif, Yakutiye Camisi'nde ziyarete açılacak.

Bayburt Müftüsü Kemalettin Aksoy, yaptığı açıklamada, bin aydan daha hayırlı olan, Kuran-ı Kerim'in indiği, Hazreti Muhammed'e peygamberliğin gelmeye başladığı mübarek Kadir Gecesi'nin bütün insanlara hayırlar getirmesini diledi.

Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayında Allah'ın rahmetini kazanmış olmayı dileyen Aksoy, "Rabbimizin affına mazhar olduk, günahlarımızdan kurtulduk, sonunda da cehennem azabından kurtuluş beratını alarak inşallah Kadir Gecesi'ni ihya edeceğiz. İnşallah bayrama günahsız, tertemiz, pırıl pırıl gerçek manada bayram yapmaya hak kazanmış olarak çıkacağız. İnşallah gerçek bayramı da cennet nimetlerinin başında, cehennemden kurtuluş beratını alarak cennete girdiğimiz zaman yapacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Aksoy, Kadir Gecesi'nde Bayburt, Aydıntepe ve Demirözü merkez camilerinde 3 Sakal-ı Şerif'in ziyarete açılacağını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"İsmini vermeyeceğimiz bir Müslüman kardeşimiz sayesinde Sakal-ı Şerifi temin ettik. Sandukalarıyla birlikte, 33 tane bohça kabı ile her birinin üzerine Peygamberimizin mührünün olduğu, her tarafında salatü selamlar olan çok güzel Sakal-ı Şeriflere sahip olduk. Aydıntepe ve Demirözü ilçemize de temin ettik. Kadir Gecesi'nde aynı anda Bayburt'ta, Aydıntepe ve Demirözü'nde hizmete açacağımız, ziyarete açacağımız 3 Sakal-ı Şerifimiz oldu."

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: