Şakar: Futbolun Kirli Bir Oyun Olduğuna Inanıyorum

Şike davasında Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, futbolun kirli bir oyun olduğunu duyduğunu, ancak kendisinin bu...

Şike davasında Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, futbolun kirli bir oyun olduğunu duyduğunu, ancak kendisinin bu kirli oyunu görmediğini söyledi.

Futbolda şike davasının bugünkü duruşmasında Avukat Ali Rıza Dizdar, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’a sorular yöneltti. Dizdar ile Şakar arasında şu diyalog yaşandı:

Dizdar: Futbolun kirli bir oyun olduğuna inanıyor musunuz?
Şakar: İnanıyorum
Dizdar: Bu kirli yapıyı gördünüz mü?
Şakar: Görmedim ama duyuyorum.
Dizdar: Görseydiniz adli makamlara bildirir misiniz?
Şakar: Tabii ki bildiririm.
Şakar: Ben gözümle görmedim. Olmasaydı bu insanlar burada olmazdı.
Dizdar: Karar çıkmadan bir kimse suçlu mudur?
Şakar: Hayır
Dizdar: O zaman neden bu kadar insan burada dediniz?
Şakar: Adalet var ona güvenmeliyiz.

Reklam
Reklam

Söz alan Aziz Yıldırım, tekrar Şakar’a sorular sordu. 2010 yılında son maçı Trabzonspor ile oynadıklarını belirten Yıldırım, “1-1 kaldık şampiyonluğu kaybettik. Fenerbahçe'den hiç kimse gelip sizden bir ricada bulundu mu? Şöyle yapın böyle yapın diye.” dedi.

Mahkeme Başkanı Ekinci, söz konusu maçın dava konusu olmadığını belirterek, “Ama cevap versin.” uyarısında bulundu. Şakar, o dönemde yönetici olmadığını, böyle bir şey duymadığını belirtti.

Duruşmaya öğle arası verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: